Sisällön tarjoaa Blogger.

MäSäMutsi
Blogin takana häärää vuonna -82 syntynyt entinen teiniäiti ja nykyinen perhe-elämään hurahtanut mutsi. Lapset ovat Teinimonsteri (-02) ja Ässä (-14). Keväällä -17 odotetaan kolmatta lasta syntyväksi, eli elämme jännittäviä aikoja. Perheen päänä luulee toimivan Isimies, jonka kanssa meillä on yhteistä taivalta takana jo 17 vuotta. Meidän jengiin lukeutuu myös Valkoinen paimenkoira Solo ja Saksanpaimenkoira Sissi. Perheessä riittää vilinää ja vilskettä! Jokaiseen päivään kuuluu naurua, huutoa, itkua, hampaiden kiristelyä sekä pieniä hermoromahduksia. Mutta sehän on sitä elämää. Tärkeintä kuitenkin on, että meidän perheessä on runsaasti rakkautta, iloa ja onnellisuutta. 


Mistä tulee blogin nimi: Mutsi on MäSä ja MäSäMutsi? No, Mutsi on MäSä, eli mä + sä = mutsi. MäSäMutsi, koska sairastan MS-tautia, Crohnin tautia sekä Scheuermanin tautia. Lisäksi takana on vaikea lapsuus alkoholistiperheessä. Kaikista elämääni kohdanneista haasteista ja vaikeuksista huolimatta blogi pyrkii olemaan pääasiallisesti positiivinen. Vaikeat asiat kerrotaan kaunistelematta ja liioittelematta, juuri niin kuin ne on, niiden oikeilla nimillä. 


Blogin aiheita ovat mm. perhe-elämä, koti, harrastukset, yhteiskunnalliset asiat sekä vanhemmuus.  Blogi on rehellinen, aito ja avoin. Vaikka taustalla on paljon rankkoja asioita, olen kyennyt säilyttämään positiivisen elämänasenteen ja uskon tulevaan, jonka yritän saada myös näkymään blogissani. 

Kevään 2017 aikana blogissa on enemmän teemana sisustus, remontointi ja tuunaus. Lähestyvä synnytys ja pikkuvauva-arki tulee näkymään blogissa kevään ja kesän aikana. Kesällä rauhoitutaan kotoiluun, vauvaan tutustumiseen ja puutarhan laittoon. Syksyllä aloitetaan taas kuntokuuri ja nähdään kuinka raskauden jälkeen palaudutaan takaisin omiin mittoihin. Jännätään ottaako sairaudet takapakkia ja jos tulee jotain, niin kuinka selvitään. Lisäksi tullaan näkemään äidin, teinin sekä pienten lasten vaatekaapit sekä suosikki vaatteet aina sesonkien mukaan. 

Tervetuloa MäSäMutsin matkaan! 

Arvostan kommentteja ja mielipiteitä. Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.