Sisällön tarjoaa Blogger.

Vanhat kiertoon ja uutta tilalle - täydenpalvelun myymälä KittanaHyvinkäälle on avattu aivan täydellinen myymälä. Lastentarvikekaupan ja kirpputorin yhdistelmä - KITTANA! Tämä on aivan täydellinen yhdistelmä tällaisella lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin hurahtaneelle kotiäidille. Saa vietyä pieneksi jääneet vaatteet tai hutiostokset myyntiin ja samalla katsoa uutta tai vähän käytettyä tilalle. 

Parasta tässä kirppiksessä on, ettei myyjän tarvitse huolehtia mistään muusta kuin tavaran viemisestä paikalle. Kittanan ihana henkilökunta huolehtii hinnoittelusta, esille laitosta sekä tavaran myynnistä. Tämä on aivan täydellinen ratkaisu tällaiselle laiskalle myyjälle. Voisi luulla, että tällainen palvelu on todella tyyristä, mutta eipä ole. Esimerkiksi nyt kesä- ja heinäkuun myyntijaksot (15 myyntipäivää) yhdelle kirppiskassille (80 litraa) on vain 50€. Myyntituotto saattaa vaihdella hurjasti tällaisella jaksolla. Kaikki riippuu siitä, mitä on myynnissä.

Muutama vinkki myyntiin:

Varmista, että tuotteet ovat ehjiä ja puhtaita (likaiset ja rikkinäiset eivät mene kaupaksi)
Parhaiten liikkuvat sesongin mukaiset vaatteet (kesällä kesävaatteet ja talvella talvivaatteet)
Älä toivo hinnoittelua yläkanttiin, luota henkilökunnan arvioon tuotteen arvosta
Aina kaikki ei mene kaupaksi vaikka kaikki kriteerit täyttyvät

Kittanan kirppispuoli on suunniteltu asiakasystävälliseksi. Kaikki vaatteet ovat laitettu kokojen mukaan esille, joten oikean kokoiset vaatteet löytyvät helposti. Asiointi on kuin vaatekaupassa. Kaikki on todella siististi esillä ja omilla paikoillaan.Nämä Kurtisin vaunuverhot ovat kesäkuun loppuun saakka tarjouksessa -20% 


Kittanan lastentarvike puoli on mahtava! Valikoimasta löytyy ihania lahjaideoita sekä hyötytarvikkeita omille lapsille. Omat ehdottomat suosikit ovat Lifefactorin juoma- ja tuttipullot, Ki-Et-La aurinkolasit sekä Ezpz ruokailualustat. Myös weangreen eväsrasiat ovat meillä kovassa käytössä. Olemme pyrkineet siirtymään ekologisiin ja kestäviin valintoihin ja Kittana on ollut tässä suhteen erittäin mahtavasti avuksi. Kittanan henkilökunta ottaa mielellään vastaan asiakkaiden toiveita tuotteista ja mahdollisuuksien mukaan ottamaan toiveet valikoimaan, aivan täydellistä. 
Kittanassa ei ole unohdettu myöskään äitejä. Valikoimasta löytyy niin kirppispuolelta kuin uutenakin imetys- ja raskausajanvaatteita. Lisäksi pieni valikoima hygieniatuotteita, nämä tietenkin uutena.


Elodie details-tuotteet ovat myös tarjouksessa -20% kesäkuun loppuun

Koska Kittana on täydenpalvelun myymälä Kittanasta löytyy matkarattaat vuokralle esimerkiksi lomamatkalle. Myymälässä on myynnissä laaja valikoima kantamisvälineitä, joihin tarvittaessa on opastus tarjolla. 

Tässä myymälässä voi viettää useammankin tunnin. Myymälästä löytyy viihtyisä nurkkaus, jossa vanhemmat voivat hetken istahtaa ja lapset leikkiä, mm. Silmua on imetetty jo useamman kerran tässä nurkkauksessa ja Ässä käynyt laittamassa lelut uuteen järjestykseen. Lisäksi tarjolla on aina kylmää juotavaa ja pientä purtavaa. WC ja lastenhoitohuono on asiakkaiden vapaassa käytössä.

Kittana sijaitsee keskeisellä paikalla Jussintorilla, keskellä Hyvinkäätä. Kittanan läheisyydessä on hyvin pysäköintitilaa ja juna-asema on n. 100m päässä sekä bussipysäkki on aivan Jussitorin vieressä. Liikuntaesteiset sekä lastenvaunujen kanssa liikkuvat on otettu huomioon, sillä paikalla ei ole kynnyksiä ja ovet avautuvat automaattisesti. 

Suosittelen lämpimästi tutustumista Kittanaan. Kittanassa kauppa käy todella hyvin. Itse olen täällä saanut myytyä jo ueamman satasen edestä tavaraa. Mukaani on tarttunut lastentarvikkeita ja PALJON lastenvaatteita, varsinkin herkkurekistä... Tällä hetkellä Kittanassa on taas myynnissä Silmun ja Ässän vaatteita sekä meille turhaksi jääneitä leluja ja lastentarvikkeita.


Kiitos Pauline <3

PS. Kittanan kesätarjous!

Nyt Kittanassa superhyvä kesätarjous! 

1 kirppiskassi (80l) 
15 myyntipäivää 
vain 50€! 

Ja parasta tässä on se, ettei sinun tarvitse muuta, kuin kotona pakata vaatteet kirppiskassiin ja tuoda kassi meille. Me hoidamme loput ja sinä voit nauttia kesästä. Tarjous on voimassa kesä- ja heinäkuun myyntijaksoille.


Ei kommentteja

Jokainen kommentti on minulle tärkeä! Kiitos kommentistasi.